Băi uscate cu Co2 - carboxiterapia


Băi uscate cu CO2

 CARBOXITERAPIA (în formă de băi uscate cu dioxid de carbon)

Carboxiterapia este un tratament de success în medicina estetică. Prin patrunderea unei cantități de dioxid de carbon în structurile dermice, în ducturile sudoripare,organismul declanșează creșterea fluxului de oxygen în sînge și ulterior creșterea reacțiilor de oxidare și reducere în toate organele interne și în toate țesuturile organismului.

Băile uscate cu dioxid de carbon sunt recomandate în maladiile sistemului cardiovascular, sistemului nervos, a sistemului respirator, la boli endocrine și a pielii ( pielea flască, pielea arsă de soare, cercurile întunecate de sub ochi, depozite de grăsime localizate, vergeturile și celulita. Prin urmare băile uscate cu dioxid de carbon are urmatoarele efecte de tratare:

-intensifică procesul metabolic
-efect de imunostimulare
-îmbunătățirea funcționării sistemului nervos, sistemului cardiovascular
-îmbunătățirea circulației sanguine
-micșorează greutatea corpului
-îmbunătățeste somnul, memoria
-micșorează nivelul colesterolului în sînge

Indicațiile:

Lipoliza- carboxiterapia afectează în mod pozitiv procesul fiziologic de oxidare a lipidelor, reduce semnificativ stratul adipos.

Revitalizarea pielii îmbătrînite-carboxiterapia stimulează producerea colagenului și elastinei, ce îmbunătățește aspectul și calitatea pielii ,tratează ridurile, cearcănele,pungile de sub ochi, crește luminozitatea și elasticitatea pielii, tratează vergeturile albe și vechi .

Băile uscate cu dioxid de carbon fiind o procedura sigură și eficientă și-a găsit un loc în medicina generală și estetică.