Cauterizarea prin radiofrecvență Ellman (need translate)

CAUTERIZARE PRIN RADIOFRECVENTE ELLMAN

In clinica DermaClinic, interventiile dermatologice se realizeaza fara sangerare si cu rezultate estetice superioare electrochirurgiei sau bisturiului. Distrugerea minima a tesutului inseamna o inflamatie minima si o vindecare foarte buna si rapida a plagii.

Folosirea undelor radio de inalt frecventa (3,8 MHz), cu un curent complet rectificat si filtrat si electrozi speciali patentati, este comparabilã cu utilizarea bisturiului, neinregistrandu-se diferente importante intre cele doua din punct de vedere histologic sau clinic, fapt ce reprezinta un avantaj important al radiochirurgiei. Aparitia radiochirurgiei a permis chirurgului dermatolog sa opereze foarte usor, fara presiune, cu o degajare minima de caldura, intr-o zona in care accesul cu un bisturiu este de cele mai multe ori extrem de dificil si totodata sa poata controla si coagularea. Astazi, prin radiochirurgie, este posibil controlul caldurii creata prin volatilizarea celulelor, un control suficient pentru a asigura obtinerea unor rezultate bune.

Avantaje:

vindecare rapida
incizie fara presiune
incizie si coagulare simultana
lipsa sangerarii, edemului si inflamatiei
recuperare rapida fara cicatrici sau cicatrici minime
elimina disconfortul postoperator
siguranta medicului si a pacientului
procedurile chirurgicale se reduc ca timp
siguranta maxima.

Proceduri:
ideal pentru biopsie (prelevare);
telangiectazii;
extirparea verucilor;
extirparea leziunilor: lipoame, angioame, chisturi, carcinoame, cicatrici hipetrofice, keratoze seboreice/actinice, granulom piogen;
papiloame;
lentigo simplex;
vegetatii veneriene;
procedurile chirurgicale se reduc ca timp
siguranta maxima.-